• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

19.06.2024

15:31

Ovde crno-bele čeka prvi ispit! Poznato u kom gradu će kijevski Dinamo dočekati Partizan!

profimedia

Partizan

Ovde crno-bele čeka prvi ispit! Poznato u kom gradu će kijevski Dinamo dočekati Partizan!

Podeli vest

Zbog rata u Ukrajini mora vicešampion te države da igra na neutralnom terenu, a izbor je pao na Poljsku.

Stadion "Lublin arena" u istoimenom gradu biće domaćin okršaja između Dinama i Partizana u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Na današnjem žrebu u Nionu odlučeno je da crno-beli igraju protiv Kijevljana na evropskoj premijeri, a taj meč biće zakazan za 23. ili 24. jul, dok će 30. ili 31. jula revanš biti na stadionu u Humskoj. O tačnom terminu naknadno će se klubovi dogovoriti.

Zamenik generalnog direktora "parnog valjka", Milorad Nikolić je prisustvovao izvlačenju parova kao predstavnik srpskog viceprvaka.

- Nakon žreba, u razgovoru sa predstavnikom Dinama, Anatolijem Volkom potvrđeno je da će tim iz Kijeva u prvoj utakmici ugostiti Partizan u gradu Lublinu, u Poljskoj. Ukrajinski velikan je protekle sezone evropske mečeve igrao u Bukureštu, a sada su za domaći teren izabrali stadion "Lublin arenu", kapaciteta 15.000 mesta - rekao je Nikolić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija