• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.Č.

17.06.2024

12:55

"Parni valjak" upalio motore! Evo šta je Stanojević rekao o pojačanjima! (FOTO)

FK Partizan

Partizan

"Parni valjak" upalio motore! Evo šta je Stanojević rekao o pojačanjima! (FOTO)

Podeli vest

Fudbaleri Partizana danas su zvanično počeli pripreme za novu sezonu, u kojoj će pokušati da prekinu višegodišnju dominaciju večitog rivala. Povratnik na klupu crno-belih Aleksandar Stanojević najavio je da će u narednim danima klub angažovati nekoliko pojačanja!

Novi-stari trener crno-belih Aleksandar Stanojević na startu priprema može da računa na 24 fudbalera, kao i na nekolicinu igrača koji su prekomandovani iz omladinske škole. Produženi letnji odmor dobili su stranci, Gajas Zahid, Bibars Natho, Ksander Severina, Aldo Kalulu i Nejtan de Medina i oni će se ekipi pridružiti za nekoliko dana.

Foto: FK Partizan

 

 

Evo i kompletnog spiska igrača koji su odradili prvi trening u SC Teleoptik:

Golmani: Aleksandar Jovanović, Miloš Krunić, Nemanja Stevanović i Vukašin Jovanović.

Defanzivci: Marko Živković, Aleksandar Filipović, Aranđel Stojković, Milan Roganović, Mihailo Petrović, Bojan Kovačević, Nikola Miličić, Nikola Simić, Svetozar Marković i Nikola Antić,

Vezisti: Aleksandar Šćekić, Ognjen Ugrešić, Aleksa Janković, Mateja Stjepanović, Leonard Ovusu i Frenk Kanute.

Napadači: Janko Jevremović, Bogdan Mirčetić, Jung-In Goh, Dimitrije Janković, Nemanja Trifunović, Mihajlo Petković, Nemanja Nikolić, Samed Baždar, Mateus Saldanja, Đorđe Jovanović i Dušan Jovanović.

Foto: FK Partizan

 

 

Stanojević, koji započinje svoj treći mandat u Partizanu, istakao je da bi u narednim danima trebalo da bude i nekih novih lica u Humskoj.

- Došao sam u poznatu sredinu, ali sa željom da sve nadogradimo. Oko 80 odsto igrača se promenilo, a prošlo je samo dve godine, što govori za sebe. Plan je da od 21. juna nastavimo sa radom u Sloveniji, a sa nama su trenutno i mladi igrači iz škole koje želim da vidim. Razgovarao sam sa rukovodstvom oko pojačanja, sa nekim igračima su u toku završni pregovori i očekujem da budu dogovoreni transferi narednih dana - istakao je šef stručnog štaba Partizana za Mocart sport.

Foto: FK Partizan

 

 

Prvi deo priprema "parni valjak" obaviće u Beogradu do 20. juna, kada će otići u Sloveniju. Tamo će se zadržati do 28. juna i planirano je da crno-beli u Termama Čatež odigraju i dva pripremna meča protiv ekipe Bravo i Borca iz Banjaluke. Zatim je planiran povratak u Beograd, dok će završni deo priprema biti održan u Rusiji, gde će "parni valjak" odigrati "bratski turnir", na kom će igrati protiv moskovskih klubova Dinama, 3. jula i CSKA 7. jula. Novu sezonu Partizan otvara 20. jula gostovanjem u Kruševcu protiv Napretka u prvom kolu Superlige Srbije.

 

 

Crno-beli će prve evropske utakmice u kvalifikacijama za Ligu šampiona, igrati 23. i 30. jula, a posle žreba 19. juna saznaće da li će im rival biti Fenerbahče ili kijevski Dinamo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Oglasio se Vazura! Evo šta je rekao o protestu navijača!
Partizan

Oglasio se Vazura! Evo šta je rekao o protestu navijača!

Fudbaleri Partizana danas su se okupili u SC Teleoptik na startu priprema za novu sezonu. Bila je to prva prilika da se javnosti obrati i generalni direktor kluba iz Humske Miloš Vazura, nakon velikog protesta "grobara" protiv uprave koji je dan ranije održan u Beogradu!

17.06.2024

11:51

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija