• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

15.06.2024

15:23

Trobok: Svi "Za slobodan Partizan", da vratimo navijače u Humsku

partizan.net

Partizan

Trobok: Svi "Za slobodan Partizan", da vratimo navijače u Humsku

Podeli vest

Želja mi je da se publika vrati na tribine u Humskoj i zbog toga dođite sutra os 16.00 časova na Terazije na skup "Za slobodan Partizan" poručuje bivši fudbaler crno-belih Goran Trobok.

Odavno su tribine u Humskoj maltene prazne. Na onu gde bi trebalo da su smešteni najvatreniji navijači, južnu, ne dolazi niko. Na ostale poneko i svrati, ali manje - više zajednički stav je da se publika neće vratiti dok je u klubu generalni direktor Miloš Vazura. Zbog toga je novi korak organozovanje protesta "Za slobodan Partizan".

Foto: partizan.net

 

 

Stoga se već neko vreme prikupljaju potpisi i trenutno je oko 26.000 ljudi za to da Vazura mora da ode. Pitanje u kom broju će se ta masa sutra pojaviti na Terazijama, ali Trobok poziva sve da dođu i pokažu da se zalažu za slbodan Partizan.

- Nakon toliko godina, ponovo sam na stadionu Partizana, na ulazu na fudbalski teren. Na ovom stadionu sam odigrao ogroman broj utakmica i svaka je bila pred punim tribinama. Osećaj je isti kao i prvi put kada sam izašao na ovaj teren 1997. godine. S tim što su tribine tada bile pune navijača, a sada je stanje potpuno drugačije u mom voljenom klubu - poručio je Trobok. 

Prema njegovim rečima, stalo mu je da i današnji igrači osete šta znači podrška krcatih tribina. 

Foto: partizan.net

 

 

- Neke utakmice su bile legendarne, i atmosfera koju su pravili navijači Partizana na ovom stadionu bila je nezaboravna. I sada se naježim kada se prisetim tih trenutaka. Sada nije takav slučaj. Igrači Partizana igraju pred praznim tribinama. Sa tugom posmatram sadašnje utakmice i žao mi je fudbalera Partizana koji ne mogu da dožive taj osećaj na svom stadionu. Želim da se navijači vrate na stadion i da ponovo budemo zajedno! Vidimo se u nedelju, 16.06. u 16 časova na Terazijama. Za slobodan Partizan - zaključio je Trobok. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Onkolog: Moguće napraviti vakcine i lekove protiv raka za svakog čoveka posebno
Društvo

Onkolog: Moguće napraviti vakcine i lekove protiv raka za svakog čoveka posebno

Zahvajujući tome što sada znamo kako naš genom izgleda i šta mu je funkcija, postoje mogućnosti da napravimo nešto za svakog čoveka pojedinačno, odnosno da se prave personalizovane vakcine i lekovi da ciljano lečimo bolest raka kod određenog pacijenta, izjavio je danas onkolog prof.dr Vladimir Kovčanin povodom personalizovane vakcine za rak koju razvija ruski naučnik Aleksandar Gincburg, a koja je trenutno u fazi pretkliničkih istraživanja.

18.06.2024

14:46

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija