• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

11.06.2024

19:31

"Grobari" pozvali pristalice na protestni skup u nedelju

Starsportphoto

Partizan

"Grobari" pozvali pristalice na protestni skup u nedelju

Podeli vest

Navijači Partizana najavili su protestni skup protiv uprave fudbalskog kluba 16. juna kod Terazijske česme s početkom u 16.00.

Vatrene pristalice kluba poslali su poruku svim navijačima kako bi ih u nedelju bilo u što većem broju.

"Okupatorska uprava Fudbalskog kluba Partizan ovih dana pokušava da izvrši kozmetička pomeranja u Upravnom odboru i na mestu trenera i na taj način, stvarajući lažnu sliku o nekakvim promenama, baca prašinu u oči svim navijačima. Nakon objavljivanja Apela za spas Partizana i velikog broja prikupljenih potpisa, vreme je za sledeći korak u ovoj borbi", napisali su oni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Гробари Југ (@grobari.official.rs)

Dodali su da u nedelju svi zajedno moraju da pokažu svoje mišljenje o trenutnom stanju u klubu iz Humske.

"Pozivamo sve one koji crno-belu boju nose u srcu i kojima je stalo do budućnosti Fudbalskog kluba Partizan da nam se pridruže kako bismo zajedno - jasno i glasno - poslali poruku da je vreme da se stavi tačka na okupaciju kluba od strane Miloša Vazure, Milorada Vučelića i ostalih saučesnika! U nedelju se piše istorija – učestvujmo u njoj zajedno! Svaki čovek nam je potreban. Za pobede, za miran san, za slobodan Partizan", zaključili su u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija