• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

08.06.2024

09:30

Partizan dovodi vezistu! Fudbaler TSC-a na pragu Humske!

Starsportphoto

Partizan

Partizan dovodi vezistu! Fudbaler TSC-a na pragu Humske!

Podeli vest

Vezni fudbaler TSC-a iz Bačke Topole Ivan Milosavljević (24) mogao bi da postane drugo pojačanje Partizana za narednu sezonu, nakon Đorđa Jovanovića (25), prenosi "Mocart sport".

Burno u Humskoj! Kako navodi pomenuti portal, crno-beli su već poslali ponudu za momka koji je prošao omladinsku školu Partizana i očekuje se da u narednim danima padne dogovor između klubova, ali i između igrača i rukovodstva tima iz Humske.

Milosavljević je dete crno-belih, a nakon nekoliko letnjih i zimskih priprema sa prvim timom, poslat je na pozajmicu u Voždovac. U Humskoj na njega nisu ozbiljno računali, pa ga je Voždovac otkupio, a njegove dobre igre u redovima doskorašnjeg superligaša preporučile su ga TSC-u. U Bačkoj Topoli se profilisao kao vrlo pouzdan vezni fudbaler, pa je nakon dve dobre sezone sada nadomak povratka u Humsku.

Foto: Starsportphoto

Milosavljević u dresu Voždovca

 

Otprilike je Milosavljević igrač kakve obožava novi-stari trener Aleksandar Stanojević. Dete je Partizana, zna šta znači nositi crno-beli dres, a može da pokriva više pozicija u veznom redu, pa i po desnom boku. U nedavno završenoj sezoni odigrao je 22 utakmice i zabeležio po tri gola i asistencije.

Partizan je vrlo aktivno započeo letnji prelazni rok, pošto je na pozajmicu iz Bazela vratio još jednog svog đaka, Đorđa Jovanovića. U narednim danima očekuju se i odlasci, a među prvima koji napuštaju Humsku biće Samed Baždar, pošto je nadomak prelaska u italijanski Lacio.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija