• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

07.06.2024

14:21

Đorđe Jovanović je nova "devetka" Partizana: Srce mi je puno, ciljevi su najviši! (FOTO GALERIJA)

FK Partizan

Partizan

Đorđe Jovanović je nova "devetka" Partizana: Srce mi je puno, ciljevi su najviši! (FOTO GALERIJA)

Podeli vest

Povremeni reprezentativac Srbije Đorđe Jovanović (25) predstavljen je danas kao prvo pojačanje Partizana za narednu sezonu, a kako kaže, srce mu je puno zbog povratka u Humsku!

Jovanović stiže na jednogodišnju pozajmicu iz švajcarskog Bazela, a očekuje se da u narednom periodu crno-beli značajno ojačaju igrački kadar, pa da dovedu i još nekog ofanzivca, pošto je sasvim izvesno da klub napuste Samed Baždar i Mateus Saldanja.

Đorđe je dete crno-belih i po povratku nije krio oduševljenje što će ponovo igrati za voljeni klub. On je debitovao za Partizan još 2016. godine kod Marka Nikolića, nešto veću ulogu imao je godinu dana kasnije kod Miroslava Đukića, ali nije se dugo zadržao u Humskoj. Nakon toga igrao je za Kortrajk, Kadiz, Kartahenu, Čukarički, Makabi Tel Aviv i pomenuti Bazel.

Foto: FK Partizan

Đorđe Jovanović

 

- Kako mogu da se osećam?! Puno mi je srce! Kao mali sam došao u Partizan, prošao sve mlađe kategorije i znam šta znači grb kluba, pritisak, ali i ogromna ljubav koja uz to ide. Otišao sam praktično kao dete, a vraćam se fudbalski zreo i vrlo dobro znam šta su klupski zahtevi i želje navijača - samo najviši ciljevi! - poručuje Jovanović.

 

Kako kaže, pred Partizanom je nova era.

Ispred nas su kvalifikacije za Ligu šampiona, kao san svakog fudbalera i praktično od danas kreću za mene pripreme za moju novu eru u Partizanu! Daću i više od maksimuma i radujem se izlasku pred navijače na mom stadionu! Privilegija je i zadovoljstvo! - zaključuje Jovanović


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija