• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

11.06.2024

07:22

Rade bez dlake na jeziku isprozivao Partizan: Kao zadruga, ne znaju ko ih vodi

Miloš Rafailović

Partizan

Rade bez dlake na jeziku isprozivao Partizan: Kao zadruga, ne znaju ko ih vodi

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Rade Bogdanović nije zadovoljan situacijom u Partizanu, kako kaže trenutno izgleda kao zadruga u kojoj se ne zna šta je čija odgovornost.

Počele su promene u Humskoj, treći put u karijeri na klupu je seda Aleksandar Stanojević, tu je novi strični štab, a najavljene su izmene i u igračkom kadru, videćemo da li u upravi kluba.

Rade Bogdanović kaže da više nema kulta koji je nekada građen na stadionu u Humskoj.

- Totalno su postali neorganizovani, klub koji je pao u zapećak. Takva jedna institucija, one pesme sa stadiona koje smo slušali, gledali Dragana Mancea, Mocu Vukotića, Nenada Bjekovića i sve ostale. Meni je fudbalski kluba Partizan uz maksimalno poštovanje prema njima, postao kao zadruga. Oni su postali kao neka zadruga. Niti znaju ko ih vodi, ja ne znam ko im je predsednik. Imaju mnogo problema, dobrim delom su sami krivi. Takmičenje je svima zanimljivije, posebno Zvezdi, kada je jak Partizan - rekao je nekadašnji fudbaler tokom gostovanja u emisiji na televiziji "K1".

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Stanojević se vratio u Partizan

 

Podsečamo, uprava Partizana je posle završene saradnje sa Duljajem krenula u potragu za novim trenerom, a prva opcija je bio Vladimir Ivić. Ipak, kako je legendarni fudbaler crno-belih poručio da ne želi da se vraća u Humsku, čelnici kluba su uspostavili kontakt sa Stanojevićem. Takođe, proslavljeni srpski fudbalski stručnjak Ljubiša Tumbaković se vraća u Partizan kao član novog Upravnog odbora. Nekadašnji trener i bivši selektor Srbije će, uprkos ranijim najavama da ne želi da sarađuje sa aktuelnim rukovodstvom, ponovo biti deo rukovodstva crno-belih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija