• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

14.06.2024

13:25

"Grobari" upali usred noći na stadion! Poslali jasnu poruku upravi (FOTO GALERIJA)

partizan.net

Partizan

"Grobari" upali usred noći na stadion! Poslali jasnu poruku upravi (FOTO GALERIJA)

Podeli vest

Navijači Partizana najavili su pre nekoliko dana najavili protestni skup protiv uprave fudbalskog kluba 16. juna kod Terazijske česme s početkom u 16.00, a sada su upali na stadion u Humskoj!

"Grobari" su medijima poslali saopštenje u kojem navode da su tokom noći upali na stadion Partizana na Topčiderskom brdu.

Tom prilikom oni su preuredili stadion, pozvali sve koji vole crno-bele bolje na protest i jasno stavili do znanja šta misle o aktuelnoj upravi.

"Nakon akcije navijača Partizana tokom noći, istočna tribina popularnog "JNA" je osvanula preuređena i sa jasnom porukom i pozivom na skup u nedelju, 16. juna u 16 časova. U prilogu vam dostavljamo fotografije "radova u toku", kao i fotografiju kako to izgleda sada, sa pogledom iz renovirane centralne lože stadiona Partizana. Kad jutro svane, ja brojim dane, kada će doći nedelja...", navode navijači u saopštenju, a fotografije možete pogledati u galeriji ispod.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija