• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

12.06.2024

13:20

Vezista napustio Partizan posle tri godine i odmah našao novi klub (FOTO/VIDEO)

spartak_sk

Partizan

Vezista napustio Partizan posle tri godine i odmah našao novi klub (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Srpski fudbaler Danilo Pantić (27) karijeru nastavlja u Slovačkoj.

Dete Partizana završilo je treći mandat u Humskoj, ugovor mu je nedavno istekao, ali nije dugo čekao kako bi pronašao novi angažman. Ofanzivni vezista potpisao je za Spartak iz Trnave do leta 2025. godine, sa opcijom produžetka na još 12 meseci.

Crveno-crni su na svom zvaničnom sajtu objavili i video-intervju sa Pantićem, uz napomenu da je svojevremeno bio član Čelsija, da je prošao sve mlađe selekcije srpske reprezentacije, kao i da je za crno-bele odigrao ukupno 162 utakmice, dao 20 golova i upisao 25 asistencija.

- Čelsi je bio fantastično iskustvo za mene. Došao sam u Englesku kao tinejdžer, pred 18. rođendan. To je veliko poglavlje u mojoj karijeri i ponosan sam na njega - rekao je popularni Dača.

Pored "parnog valjka" i "plavaca", on je branio i boje Vitesea, Ekscelziora, Videotona i Čukaričkog. Na razvoj njegove karijere značajno su uticale teške povrede, pogotovo ona poslednja u januaru 2020, kada je na zimskim pripremama sa crno-belima u Turskoj pokidao prednje ukrštene ligamente kolena.

Duga pauza i oporavak ostavili su traga, izgubio je mesto startera u Partizanu, a kasnije je i potpuno pao u drugi plan. Sada je na novom početku u Slovačkoj.

- Najviše mi prija pozicija centralnog veznog, takozvana "desetka", mada mogu da igram i na drugim mestima. Moje glavne karakteristike su dobar pas i tehnika s loptom - poručio je Pantić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija