• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

13.06.2024

18:00

Kralj smiruje navijače: Dovešćemo Stanojeviću dobra pojačanja (VIDEO)

ATA Images

Partizan

Kralj smiruje navijače: Dovešćemo Stanojeviću dobra pojačanja (VIDEO)

Podeli vest

Sportski direktor Partizana na promociji novog-starog šefa stručnog štaba Aleksandra Stanojevića pričao i o aktivnostima kluba u prelaznom roku

Svako leto, po nepisanom pravilu, donosi i određene promene u igračkom kadru, a to neće zaobići ni crno-bele, koje uskoro očekuje start priprema.

Povratnik na klupu je već izrazio želju da se, pre svega, pojačanja poslednja linija tima, a to je posao upravo za Ivicu Kralja (51). Nekadašnji golman ne krije da su pregovori sa potencijalnim novajlijama uveliko u toku i da bi uskoro trebalo da bude nekih vesti na tom polju.

Dosad je u Humskoj promovisan samo napadač Đorđe Jovanović, koji se u matični klub vratio na pozajmicu iz Bazela.

- Razgovaramo već danima sa igračima koje želimo, blizu smo da neke transfere i realizujemo. Sad čekamo njihove klubove. Imamo tu nesreću što je pauza jako kratka, brzo krećemo s pripremama, kvalifikacijama i prvenstvom. To nas malo remeti, ali smo zato ranije i napravili prve korake. Moramo malo da sačekamo, vremenski smo ograničeni, ali verujem da će sve biti onako kako smo zacrtali. Do samog odlaska u Sloveniju trebalo bi da dođe jedno ili dva pojačanja - rekao je Kralj.

Foto: Starsportphoto

Ivica Kralj i Aleksandar Stanojević

Kada je reč o odlascima, najveće interesovanje vlada za napadače - Mateusa Saldanju i Sameda Baždara.

- To je više pitanje za generalnog direktora Miloša Vazuru. Ima uvek interesovanja za naše fudbalere, ali ponude moraju da budu adekvatne, onakve kakve Partizan i zaslužuje. Videćemo u narednim danima kako će se sve to odvijati - naglasio je Kralj.

On je potom izrazio zadovoljstvo što će njegov bivši saigrač ponovo sedeti na klupi crno-belih

- Mislim da nema potrebe da predstavljam Saleta Stanojevića, dobro poznato lice svim partizanovcima. Mi se znamo od kadetskih dana, a verujem da njegove trenerske kvalitete svi znaju. Moje je da mu samo poželim sreću u ime svih iz kluba, kao i dobro zdravlje na pripremama. Verujem da će ona biti potrebna svima nama, a ne sumnjam da će rezultati biti onakvi kakve svi i očekujemo - zaključio je Kralj.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija