• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

21.06.2024

12:48

Bombastično pojačanje stiže u Humsku! Partizan pronašao kapitalca "preko bare"

EPAIMAGES

Partizan

Bombastično pojačanje stiže u Humsku! Partizan pronašao kapitalca "preko bare"

Podeli vest

Vezista Minesote - Kevin Arijaga, uskoro će zadužiti crno-beli dres, Partizan će na ime obeštećenja klubu iz MLS lige platiti pola miliona dolara.

Nova razočaravajuća sezona je iza Partizana, a četvrtu godinu uzastopno crno-beli nisu došli do trofeja. Upalilo je to alarme u Humskoj, uprava je ekspresno reagovala, dovela pojačanje u rukovostvo, angažovan je novi-stari trener - Aleksandar Stanojević, a odmah nakon toga krenulo se u rekonstrukciju igračkog kadra.

Prvi je dres Partizana zadužio napadač Đorđe Ivanović, uskoro se očekuje i ozvaničenje saradnje sa reprezentativcen Bosne i Hercegovine - Nihadom Mujakićem, a put Humske trebao bi da krene još jedan iskusni internacionalac. Kako prenosi "pbg.news" na meti crno-belih je vezista Minesote - Kervin Arijaga. 

Reprezentativac Hondurasa trenutno brani boje Minesote u MLS ligi, a u Humsku stiže na insistiranje Aleksandra Stanojevića. Novi trener Partizana želeo je Arijaga i dok je radio u turskoj Konji, nije uspeo da ga angažuje, ali sada je vrlo blizu toga. Navodno, crno-beli će na ime obeštećenja izdvojiti 500.000 dolara u tri rate. 

Crno-beli Kevina Arijaga vide kao naslednika Denila Kastilja. Radi se o veznom igraču sa izraženim fizičkim sposobnostima, visok je 190 centimetara, a dobre igre u MLS-u dovele su ga u vezu sa brojnim klubovima iz Evrope. Partizan je brže reagovao i, pred nosom, ukrao pojačanje Kajzeslauternu. 

 

https://www.instagram.com/p/C8eUPGoNr7V/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

 

Partizan je sa Minesotom vrlo brzo dogovorio sve finansijske uslove, ali je Kevin Arijaga želeo da u MLS-u ostane do kraja sezone, odnosno - 20. jula. Ipak, Aleksandar Stanojević insistirao je da se reprezentativac Hondurasa što pre preseli u Evropu kako bi stigao na pripreme u Sloveniju. 

Pored dresa Minesote, Arijaga je u karijeri nastupao za Platense i Maraton u Hondurasu, a za reprezentaciju svoje zemlje odigrao je 25 utakmica i postigao tri gola. Ima 26 godina i ove sezone je u MLS-u zabeležio 12 mečeva uz tri postignuta pogotka. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija