Autor: S. M.

11.07.2024.

13:46

Foto: printskrin Instagram

Sport

Jokić i ekipa lumpovali pred Olimpijske igre, bilo je i alkohola! Prazna čaša, na mom stolu... (FOTO/VIDEO)

Kompletan tim selektora Svetislava Pešića otišao je u jednu vinariju udaljenu pola sata vožnje od Sportskog centra Fudbalskog saveza Srbije gde su se pripremali, u Novom Slankamenu.

Uživali su uz svirku poznatog benda iz Niša, a najviše su se zabavljali Nikola Jokić i Vasilije Micić.

Jokić je zapevao čuveni hit "A sad adio", dok je Micić briljirao uz numeru "Prazna čaša na mom stolu" od Predraga Živkovića Tozovca i pio pivo, što možete pogledati u videu ispod.

Ostali se nisu istakli u pevačkim veštinama, ali su se rado slikali sa fanovima, a fotografije sa slavlja možete videti u galeriji ispod.

Podsetimo, Reprezentacija Srbije okupila se 24. juna i trenirala sve vreme u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, kao i u Beogradskoj areni.

Prve provere iza zatvorenih vrata vicešampioni sveta od prošle godine imali su 5. i 6. jula protiv Holandije i pobedili su na oba meča, najpre sa 90:74, a potom i sa 95:61.

Prvi zvanični prijateljski meč tim Srbije će igrati 12. jula protiv Francuske u Lionu. Zatim sledi put u Abu Dabi, gde će se naš tim sastati sa Australijom 16. jula i reprezentacijom SAD dan kasnije.

Potom sledi povratak u Srbiju i duel sa Japanom 21. jula u Beogradskoj areni, a moguć je još jedan pripremni meč uoči Olimpijskih igara, ali protivnik za sada nije poznat.