25.07.2024.

14:43

Foto: Starsportphoto

Sport

Kraj, Avramović se obratio Rusima! Ne mogu da dočekam...

Samo nekoliko sati nakon rastanka sa Partizanom posle tri godine ljubavi, ljubimac "grobara" je zvanično pojačao osmostrukog šampiona Evrolige.

Aleksa će se pridružiti ruskom velikanu posle Olimpijskih igara u Parizu i ne krije zadovoljstvo zbog toga.

- Veoma sam srećan što sam se pridružio CSKA, što sam obukao ovaj dres i postao deo tako velikog kluba sa bogatom istorijom. Ne mogu da dočekam početak sezone. Vidimo se uskoro - izjavio je Avramović.

Informer

Andreas Pistiolis, trener CSKA, dočekao je srpskog asa porukom dobrodošlice, uz zahvalnost prvom čoveku kluba, Andreju Vatutinu.

- Voleo bih od sveg srca da poželim dobrodošlicu u Aleksi u CSKA. On je igrač visokog kalibra i savršeno se uklapa sa ostatkom ekipe. Njegov nesumnjivi talenat i izraženi karakter sjajno izražavaju ono šta ovaj klub traži i na kraju, hteo bih da zahvalim našem predsedniku, Andreju Vatutinu, i našoj potpredsednici Nataši Furajevoj na uloženom trudu da se ovaj transfer realizuje, uprkos izazovima tržišta. Sa ovim pojačanjem smo zaključili naš 'roster' za novu sezonu. Pred nama je mnogo posla, ali fokusiramo se na to da nastavimo vladavinu VTB ligom - rekao je Pistolis.