• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. J.

25.07.2024

13:01

Ljubimac "grobara" se oprostio od Partizana! Do sledećeg viđenja...

Starsportphoto

Partizan

Ljubimac "grobara" se oprostio od Partizana! Do sledećeg viđenja...

Podeli vest

Aleksa Avramović nije više košarkaš Partizana, a nakon tri godine provedene u klubu na emotivan način se zahvalio crno-belima na periodu koji su proveli zajedno.

Srpski reprezentativac je u redove Partizana stigao 2021. godine iz Estudijantesa, a za tri sezone koliko je nosio dres beogradskog tima osvojio je ABA ligu i dva puta nastupio sa crno-belima u Evroligi. 

Avramoviću je rastanak teško pao, što pokazuje i njegova poruka upućena navijačima i saigračima koju je napisao na društvenim mrežama:

- Dragi partizanovci, bila je velika čast i zadovoljstvo boriti se za crno-bele boje. Nakon tri godine uspona i padova mogu reći da je ovo bio prelep period za mene i da ga ne bih menjao. Hvala navijačima na bezrezervnoj podršci tokom ovih godina, a posebno deci zbog koje i radimo sve što radimo. Borio sam se da dam svoj maksimum za sve vas i da pokušam da opravdam vaša očekivanja! Proživeo sam neke od najlepših momenata u karijeri igrajući za Partizan i uvek ću ih se rado sećati. Hvala svim ljudima iz kluba, ljudima iz organizacije, prijateljima kluba, lekarima, fizioterapeutima i trenerima koji su bili uz mene i pomogli mi na mom košarkaškom i životnom putu. Željko, Bogdane, Aco, Vlade i Iski hvala na znanju i strpljenju. Hvala mojoj porodici, supruzi, prijateljima, kumovima, komšijama i saigračima, koji su bezuslovno bili moja najveća podrška. Do sledećeg viđenja, Aleksa... - napisao je Avramović na Instagramu.

 

 

 

Oglasio se i Partizan koji mu je u oproštajnoj poruci poželeo mnogo sreće u nastavku karijere.

- Posle tri sezone, naš Aleksa će nastaviti karijeru u drugom klubu. Igrač kog krasi neverovatna energija, jednostavno neponovljiva ličnost, ostaće upamćen po mnogim sjajnim utakmicama i anegdotama koje smo zajedno prošli tokom poslednje tri sezone.Aleksa, tvoj Partizan ti želi puno srece i dobrog zdravlja u nastavku karijere - stoji u oproštajnoj porucibeogradskog tima. 

 

 

Naredni klub srpskog plejmejkera gotovo sigurno će biti moskovski CSKA, a dok se ne stavi na raspolaganje ruskom timu, braniće boje naše reprezentacije na Olimpijskim igrama koje sutra startuju u Parizu, odnosno u Lilu kada je reč o grupnoj fazi takmičenja za košarkaše.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija