25.08.2024.

09:18

Foto: AP PHOTO

Sport

Završio karijeru, pa progovorio o nepravdi: Balkan je bio uz Srbe!

Dragić se sinoć u ljubljanskoj dvorani "Stožice" oprostio od košarke, a na spektakularnom događaju bilo je mnogo bivših i sadašnjih košarkaša. Između ostalih, na terenu su se našli Nikola Jokić, Bogdan Bogdanović, Luka Dončić i mnogi drugi.

Viđeno je mnogo spektakularnih poteza, košarkaši su čak zaigrali i fudbal, a kada se sve završilo, popularni "Dragon" (Zmaj) govorio je između ostalog i o prijateljima iz Srbije. Poznato je da su Goran i njegov brat Zoran poreklom Srbi i da imaju familiju u Požarevcu, a proslavljeni NBA as otkriva i da je pratio reprezentaciju Srbije na Olimijskim igrama u Parizu.

Kako kaže u izjavi za "B92", navijao je za "orlove" i za svog prijatelja Bogdana Bogdanovića.

- Lepo ste igrali, bili ste fenomenalni. Mislim da ona utakmica protiv Amerike... Da ste bili blizu. Mislim, ceo Balkan je navijao za vas - poručio je Dragić komentarišući čuveni meč u kojem se, po oceni mnogih, dogodila prava sudijska krađa.

Hvalospeve je sipao i na Bogdanov račun.

Vrlo sam ponosan na njega, kao na igrača, kao na ljudsko biće... To je jedna čovek koji je vrlo drag, dobri smo prijatelji, upoznao sam njegovu porodicu i gledao i bodrio na Olimpijadi ove godine - rekao je Dragić, a prenosi "B92".