06.10.2024.

22:32

Foto: EPA-EFE/ALI HAIDER

Sport

Sve je bilo okej dok je Jokić igrao! Kada je izašao, debakl Denvera! (VIDEO)

Košarkaši Denvera poraženi su u nedelju od Bostona rezultatom 130:104 u drugom predsezonskom meču NBA lige u Abu Dabiju. Pre dva dana, aktuelni šampion takođe je slavio, samo mnogo teže - 107:103.

Nikola Jokić ponovo je igrao samo u prvom poluvremenu, ukupno nešto više od 18 minuta i zabeležio je 20 poena, sedam skokova i tri asistencije, uz 53.8 odsto uspešnosti u šutu iz igre, pritom pogodivši dve trojke iz četiri pokušaja.

Napuštanje igre od strane popularnog Džokera se podudarilo sa kolapsom ekipe iz Kolorada, koji su tokom druge polovine igre ispustili utakmicu iz ruku i na kraju ubedljivo izgubili.

Važno je da se napomene da su Nagetsi igrali bez nekoliko zvezda kao što su Rasel Vestbruk, Majkl Porter Džunior, Eron Gordon i Diandre Džordan, pa su nešto veću minutažu dobili rezervisti poput Vlatka Čančara, Džulijana Strodera, Hantera Tajsona, Treja Aleksandera...

S druge strane, u redovima Seltiksa su najefikasniji bili Džejlen Braun sa 21 poenom, odnosno Džejson Tejtum sa 17 poena i četiri asistencije.