26.10.2024.

14:10

Foto: Starsportphoto

Sport

Sezonci u problemu! "Grobari" i "delije" digli uzbunu zato što večiti igraju u Pioniru umesto u Areni!

Partizan i Crvena zvezda suočiće se sa velikim izazovima narednih dana jer zbog ATP turnira Beograd, njihove utakmice Evrolige neće moći da se održe u Beogradskoj areni, već u dvorani "Aleksandar Nikolić" na Paliluli.

Prvi na redu je Partizan, koji će 30. oktobra ugostiti Monako, dok će Zvezda 1. novembra igrati protiv Panatinaikosa, a 7. novembra protiv Albe iz Berlina, takođe u Pioniru.

Informer

KK Partizan

Kako navodi direktor Arene, Goran Grbović, zbog postavljanja teniskih terena za turnir koji traje od 2. do 9. novembra, oba kluba će privremeno morati da se presele u manji kapacitet dvorane "Aleksandar Nikolić", koja prima oko 8.000 gledalaca, što znači da neće svi vlasnici sezonskih ulaznica moći da prisustvuju.

Partizan, koji je prodao blizu 16.000 sezonskih karata, neće imati u prodaji dnevne ulaznice za meč protiv Monaka, dok će Zvezdini navijači imati isti problem sa kapacitetom u susretima protiv Panatinaikosa i Albe.

Informer

KK Crvena zvezda

Grbović je potvrdio da će oba kluba posle ovog perioda moći da se vrate u Arenu za sve preostale utakmice sezone, uprkos preklapanjima sa drugim događajima, jer je usklađen raspored kako bi svi termini bili pokriveni.