• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

07.10.2024

16:55

Zvezda mora da napusti Arenu! Crveno-beli se vraćaju u "Pionir", evo i zbog čega!

abaliga.com

Crvena zvezda

Zvezda mora da napusti Arenu! Crveno-beli se vraćaju u "Pionir", evo i zbog čega!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde će zbog održavanja ATP turnira Beograd open, koji se odigrava od 2. do 9. novembra u beogradskoj Areni, biti primorani da tri važne utakmice odigraju u dvorani "Aleksandar Nikolić", nekadašnjem "Pioniru".

Zvezda će svoj prvi meč u privremenom domu odigrati 1. novembra, kada će ugostiti aktuelnog evropskog prvaka, Panatinaikos, u uzbudljivom evroligaškom okršaju. Nakon toga, u periodu između 2. i 4. novembra, crveno-beli će u ABA ligi ugostiti Cedevitu Olimpiju, ali tačan datum i vreme tog susreta još nisu potvrđeni.

Nakon toga, Zvezda će se ponovo vratiti na evroligaški teren u "Pioniru", gde će ugostiti nemačku Albu iz Berlina, u meču koji obećava još jednu uzbudljivu bitku za prestižne bodove u najelitnijem košarkaškom takmičenju.

Foto: Starsportphoto

Jago Mateus

Dok crveno-beli privremeno menjaju domaći teren, večiti rival Partizan će u ovom periodu većinom biti na gostovanjima. Crno-beli će se suprotstaviti Fenerbahčeu u Istanbulu i Parizu u Evroligi, kao i FMP-u u ABA ligi. Međutim, pitanje gde će odigrati meč sa ekipom Dubaija, planiran za dan posle završetka teniskog turnira, ostaje otvoreno, te je moguće da će Partizan takođe morati da traži alternativnu halu.

Beogradska sportska jesen biće ispunjena vrhunskim događajima, a Zvezdini navijači će ponovo moći da osete atmosferu legendarne dvorane "Pionir"!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vučić sutra na Samitu lidera Brdo-Brioni procesa u Tivtu
Politika

Vučić sutra na Samitu lidera Brdo-Brioni procesa u Tivtu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovaće sutra na Samitu lidera Brdo-Brioni procesa u Tivtu čiji domaćin je predsednik Crne Gore Jakov Milatović. Tokom Samita, koji se u Porto Montenegro održava danas i sutra, biće održana i plenarna sednica, na kojoj će se razgovarati o pitanjima unapređenja saradnje zemalja Zapadnog Balkana sa zemljama članicama EU, saopšteno je ranije iz Kabineta crnogorskog predsednika.

07.10.2024

18:02

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija