• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

06.10.2024

22:11

"Delije" izgubile živce! Navijači traže ostavku Sferopulosa! (VIDEO)

aba-liga.com

Crvena zvezda

"Delije" izgubile živce! Navijači traže ostavku Sferopulosa! (VIDEO)

Podeli vest

Poraz Crvene zvezde od Splita sa 85:78 u 3. kolu ABA lige razbesneo je simpatizere crveno-belih, koji su preplavili društvene mreže besnim komentarima.

Pristalice aktuelnog šampiona ne mogu da oproste neočekivano loše izdanje svojih ljubimaca u Dalmaciji, pa pozivaju na radikalne promene što pre.

"Sferopulosu odmah otkaz", "Valjda neko u upravi ima karakter da kazni najodgovornijeg za očajni pripremni period, katastrofalni plan igre i potpuni nedostatak hemije među igračima", pisali su besni navijači po platformi Iks.

 

 

"Delije" grčkog stručnjaka smatraju za glavnog krivca i traže njegovu ostavku, nakon samo četiri odigrane utakmice u sezoni.

Sferopulos je upisao pobedu na otvaranju Evrolige na gostovanju Parizu, ali je na startu ABA lige poražen od Dubaija. Donekle je uspeo da se vrati na pobednički kolosek slavljem protiv Mornara, ali je novi debakl u regionalnom takmičenju značajno uzdrmao njegov položaj.

Foto: Starsportphoto©

Janis Sferopulos na "vrućoj stolici"

Mnogi smatraju da je drugim porazom u tri meča već izgubljeno prvo mesto, koje u najvećem broju slučajeva znači titulu.

 

"Sram da vas bude! Bezvoljno totalno. Već dva poraza na samom početku prvenstva. Toliko smeš da dopustiš tokom cele sezone, a mi imamo već na startu. Ništa od prvog mesta", ljute su pristalice crveno-belih.

Posebno se ističu kritike na račun Jaga Dos Santosa. Omaleni Brazilac je u samom finišu meča sa par izgubljenih lopti zacementirao poraz, a i na samom startu sezone se nije naročito istakao u širokoj rotaciji Sferopulosa.

Iako je prošle godine odlučivao u mnogim mečevima, pa čak i u večitom derbiju, navijači žale što je reprezentativac "karioka" ovog leta zadržan u timu.

 

 

 

Priliku za iskupljenje crveno-beli imaju već u sredu, ali neće da im bude lako. U Beogradsku arenu stiže ekipa Baskonije, koja je već savladala Partizan na svom parketu u 1. kolu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija