• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

06.10.2024

20:20

Trener Splita iskren: Zvezda pobedila sama sebe, pojedinci im nisu na nivou!

abaliga.com

Košarka

Trener Splita iskren: Zvezda pobedila sama sebe, pojedinci im nisu na nivou!

Podeli vest

Košarkaši Splita priredili su senzaciju i porazili Crvenu zvezdu u 3. kolu ABA lige 85:78, a trener domaćih Slaven Rimac smatra da je presudio umor evroligaškog tima.

Iskusni stručnjak i bivši košarkaš nije krio oduševljenje ogromnim skalpom koji su njegovi izabranici skinuli u "Maloj dvorani" u Dalmaciji, ali priznaje da su crveno-beli sami sebe pobedili.

- Pre svega, želim da čestitam igračima. Od početka su verovali u pobedu i ušli su od prvog minuta u žestoku borbu sa moćnim protivnikom. Žao mi je što nije više ljudi došlo, verujem da je utakmica bila za uživanje. Protivnik je evroligaš, budimo iskreni, i bili su vidno umorni. Oni su se pitali više od nas. Osetio se umor, pogotovo na psihičkom nivou, a i pojedinci im nisu bili na nivou. Delom su zasluge i naše, ali dosta su nam pomogli greškama - objasnio je Rimac.

Foto: abaliga.com

Velika pobeda Splićana

Splićani su ABA ligu počeli sa dva poraza, ali nakon lošeg izdanja protiv Budućnosti i Igokee, savladan je aktuelni šampion.

Rimac očekuje sve bolje partije u nastavku, s obzirom na ogromno samopouzdanje stečeno posle ovog meča.

- Ekipa se borila na visokom nivou od samog početka. Ovo je velika pobeda za nas koja nam donosi ogromno samopouzdanje u nastavku. Uspeli su da pogode i vežu neke trojke, ali su onda grešili u odbrani. Mi smo odlično branili sve iz preuzimanja i ograničili smo njihove visoke igrače. Dobro smo se "tukli" pod košem - ocenio je hrvatski strateg.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija