26.10.2024.

22:52

Foto: abaliga.com

Sport

Zadrani neutešni: Nismo bili kompletni, možda bi bilo drugačije!

Rođeni Zadranin nije mogao da sakrije nezadovoljstvo, jer je njegova ekipa bila na pragu senzacije i pobede protiv aktuelnog prvaka regiona.

Misli da je sve krenulo nizbrdo kada je najbolji igrač Vladimir Mihailović zaradio treću ličnu grešku, a nije im pomoglo ni odsustvo povređenog Matea Kalajžića.

Informer

Malo im je nedostajalo

- Mislim da samo kvalitetno otvorili utakmicu. Bili smo raspoloženi i brzi. Faulovi Mihailovića i Gegića su nas poremetili, brzo su dobili po tri faula. Na ovom nivou ne možete da se borite bez širokog rostera i zato nismo izdržali. Ovo je trenutno naš maksimum. Falio nam je i Kalajžič. Da je bio tu sigurno bi nam bilo lakše - rekao je Jusup.

Bivši strateg Širokog je iskoristio priliku i zahvalio se navijačima, ali i najavio veliku borbu Zadrana u nastavku sezone.

- Idemo dalje, radimo. Svaka sledeća utakmica je važna. Znali smo da će biti teško. Hvala publici, nosili su nas kao i uvek do sada. Bez njih bi bilo mnogo teže, oni su nam pomogli - zaključio je Jusup.

Zadar se trenutno nalazi na dnu tabele sa učinkom od jedne pobede i pet poraza, a društvo mu prave Cibona (1-4) i Mornar (0-5).