Autor: Informer.rs

12.04.2021.

21:07

Foto:

Sport

JOKIĆ NALJUTIO TRENERA! Znam da je frustiran, ali mora da prestane da se žali! /VIDEO/

Nije posle meča Nikola Jokić želeo mnogo da priča o sudijama, ali je jasno da mu je preklipelo jer ga ne tretiraju kao ostale igrače.

Jokić je protiv Bostona mnogo  vremena proveo u raspravama sa sudijama, izgubio je fokus i kao da je čekao kraj akcija da bi se obrušio na arbitre, zbog čega ga je i trener Meloun izvadio iz igre u završnici meča.

Pri 90:82 za Boston, Nikola Jokić je poklonio zicer loptu Seltiksima za lake poene, zbog čega se odmah okrenuo ka arbitrima. U narednom napadu, posle promašaja, nije se ni vraćao u odbranu, gledao u arbitre.

Informer

Nikola Jokić besan na sudije

Treneru je jasno da se Jokić sa razlogom nervira jer trpi dvostruke aršine u suđenju, i sam je zbog toga nekoliko puta revoltirano reagovao.

- On je frustriran sudijama… Ali to nikada ne sme da vas odvuče od vaših obaveza kao košarkaškog igrača - rekao je Meloun posle meča.

Jokića je izveo na četiri i po minuta do kraja meča.

- Igramo šest utakmica u devet dana, ponovo igramo sutra uveče. Mislim unapred i šta dolazi. On se mnogo nervira jer mu sudije ne sviraju faulove. Mora da se koncentriše i da prestane da se žali. Mora da bude bolji. Izveo sam ga jer je bilo -12 i pokušao sam nešto drugo, da stavim Gordona na centra, ali nam ništa nije pomoglo - zaključio je Meloun.