Autor: Informer.rs

19.05.2021.

07:42

Foto:

Sport

POČELA JE LUDNICA U NBA! Tejtum sa 50 poena odveo Boston na Bruklin, Indijana nokautirala Šarlot!/VIDEO/

Boston Seltiksi plasirali su se u plej-of, a predvodio ih je Džejsonom Tejtumom, dok je Šarlot prvi eliminisani tim!

Boston je u noći između utorka i srede savladao Vašington Vizardse 118:100 u direktnom okršaju za mesto u plej-ofu. Tejtum je eksplodirao i ubacio 50 poena i obezbedio Seltiksima  plej-of seriju protiv Bruklina

Što se tiče Vašingtona, imaće šansu za popravni, igraće protiv boljeg iz plej-in okršaja Indijane i Šarlota, a Pejsersi su upisali ubedljiv trijumf 144:117!

Pored Tejtuma, raspoložen je bio i Voker sa 29 poena. S druge strane, Rasel Vestbruk imao je 20 poena, 14 skokova i pet asistencija, dok je Bredli Bil ubacio 22 poena. 

Što se tiče drugog susreta, u kojem je Indijana eliminisala Šarlot, Pejserse je predvodio Briset sa 23 poena, dok je Domantas Sabonis imao učinak 14 poena i čak 21 skok. Bivši igrač Mege Goga Bitadze takođe je doprineo dabl-dabl učinkom od 14 poena i 10 skokova. 

Informer

 

U noći između srede i četvrtka na programu su mečevi na Zapadu - Memfis će ugostiti San Antonio, dok će drugi meč igrati Los Anđeles Lejkersi i Golden Stejt Voriorsi.

Pobednik drugog susreta igraće u plej-ofu protiv Finiksua, dok će poražen iz meča Lejkersa i Voriorsa ići na boljeg iz meča Memfis - San Antonio, a bolji ide na Jutu. 

NBA,  PLEJ-IN, REZULTATI

Indijana - Šarlot 144:117

Boston - Vašington 118:100