Autor: Informer.rs

22.03.2022.

08:05

Foto: printscreen

Sport

FASCINANTNO! Lebron poleteo za TV špice! Ovaj čovek ima 37 godina! (VIDEO)

Lejkersi su trijumfovali protiv Klivlend 131:120 uz sjajan tripl-dabl svog najboljeg igrača. Upisao je Lebron 28 poena, 11 skokova i 12 asistencija, ali jedno zakucavanje je sve oduševilo.

Ceo svet bruji o spektakularnom potezu Lebrona Džejmsa. Niko ne bi rekao da Lebron ima 37 godina, jer ima neverovatne atletske sposobnosti. 

To je iskusio njegov nekadašnji saigrač Kevin Lav. Nalazio se krilni centar Kavalirsa pod košem, kada je u punom naletu Lebron primio loptu. Nije ga to zaustavilo, krenuo je na dvokorak, a onda se odrazio.

Lav nije stigao ni da skoči. Lebron ga je gotovo preskočio neverovatnim skokom i zakucavanjem! 

Posle utakmice Lava se našalio na svoj račun.  

- Neću da se zaj*bavam sa mojim drugom Lebronom bar narednih 48 sati - napisao je Lav. 

Ovo zakucavanje Lebrona Džejmsa  preko Kevina Lava sigurno će biti u konkurenciji za jedan od najatraktivnijih poteza sezone.

Podsećamo, košarkaši Oklahome pretrpeli su novi poraz, od Bostona 132:123. Ali, briljirao je Aleksej Pokuševski. "Poku" je za 28 minuta postigao 19 poena, pogodio je tri trojke iz osam pokušaja, u statističke kolone uneo i šest skokova, tri asistencije i potvrdio sjajnu formu u kojoj se nalazi u poslednje vreme.

Informer

 

Džejson Tejtum je odigrao još jednu MVP partiju, sa 36 poena bio je daleko najbolji i najefikasniji u redovima pobedničkog tima, upisao i 7 skokova i 6 asistencija, potvrdio klasu i udario pečat na četvrti vezani trijumf ekipe iz Masačusetsa, četvrti u gostima.