Autor: Informer.rs

03.06.2022.

08:48

Foto: Starsportphoto

Sport

ITALIJANI ODLEPILI ZA JOKIĆEM! Srbin otkrio navijačima da ima samo jedan cilj!

Dvostruki uzastopni MVP NBA lige sa svojom ergelom putuje po Evropi i učestvuje na konjičkim manifestacijama. U Švedskoj je učestvovao na jednom kasačkom derbiju gde je bio vozač u sulkama na jednom od svojih konja. Nikola je sada u Italiji u Bolonji.

Jokić je iskoristio priliku da poseti tamošnji hipodrom. Privukao je veliku pažnju publike, a jedan od navijača objavio je na društvenim mrežama sliku i zanimljiv razgovor sa dvostrukim uzastopnim MVP-jem.

- Zdravo ljudi, moje ime je Lorenco i zajedno sa svoja dva prijatelja sam sreo Nikolu Jokića na hipodromu u Bolonji. Potpisao nam je dres i kada smo ga pitali da li želi da osvoji još jedno MVP priznanje rekao nam je da je sledeće godine zainteresovan samo za osvajanje NBA titule.

Informer

Nikola Jokić

Nagetsi su ove sezone ispali u prvoj rundi plej-ofa Zapadne konferencije od Golden Stejta koji je protekle noći na svom terenu izgubio u prvoj utakmici finala od ekipe Bostona.

 Definitivno su svi Jokićevi planovi vezani za SAD i Denver, odnosno osvajanje prstena. S druge strane, čini se da ćemo još jedno leto provesti bez najboljeg košarkaša sveta.