• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2022

18:56

JOKIĆ UŽIVA NA SEVERU EVROPE! Evo kome će BITI trener kada ZAVRŠI karijeru! (VIDEO)

printscreen Twitter

NBA

JOKIĆ UŽIVA NA SEVERU EVROPE! Evo kome će BITI trener kada ZAVRŠI karijeru! (VIDEO)

Podeli vest

Najbolji košarkaš sveta Nikola Jokić nedavno je proglašen za MVP-ja najjače lige na svetu, a dok traje pauza u NBA odlučio je da se posveti najvećoj ljubavi - konjima

Srpskog centra po povratku u SAD čeka supermaks ugovor sa Denverom, po kome će inkasirati astronomskih 260.000.000 dolara.

Dok se to ne desi, Džoker pauzu u NBA koristi da se što bolje zabavi i "napuni baterije" za novu sezonu.

Stoga je Nikola Jokić odlučio da "skokne" do Švedske i zajedno sa svojom ergelom bude učesnik na prestižnim trkama.

 

 

Takmičenje se odvija na Solvali, a u pitanju je "Elit Rejs" vikend. Srbin je u švedsku prestonicu stigao privatnim avionom, dok se tokom dana zagrevao sa Alesandrom Đokijadorom i njegovim prepoznatljivim grlom, Virtuvijom.

- Moj san je da se po završetku karijere vratim u Srbiju i postanem trener konja. Moja zemlja nažalost je najgora u Evropi u tom smislu i postoji samo 150 konja koji se takmiče, tako da je veoma teško krenuti u takmičenja u inostranstvu. Ali i dalje, mnogo se zabavljam - rekao je Jokić, a preneo švedski novinar Peter Anderson.

Međutim, Srbin ni u Stokholmu nije želeo da priča za medije i bavi se košarkaškim aktuelnostima.

- Nažalost, ne radim intervjue - rekao je Nikola Jokić švedskim medijima, uz neizbežan osmeh.

Centar Denvera je posle ispadanja Nagetsa iz plej-ofa od Golden Stejta došao u Srbiju, dok je ispred svoje ergele od svog trenera Majka Melouna primio MVP nagradu, namenjenu najboljem igraču NBA.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija