• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2022

09:04

GLAVOBOLJA ZA NAGETSE! Hoće li JOKIĆ produžiti ugovor sa DENVEROM i uzeti 254 MILIONA!?

Tanjug

NBA

GLAVOBOLJA ZA NAGETSE! Hoće li JOKIĆ produžiti ugovor sa DENVEROM i uzeti 254 MILIONA!?

Podeli vest

Srpski košarkaš Nikola Jokić ponovo je u centru pažnje zbog dešavanja u taboru Denver Nagetsa

Nije vlasnik Denvera Sten Kroenke rešio da se isprsi i da povišicu Timu Koneliju, te je predsednik košarkaških operacija u Nagetsima napustio klub. Minesota se javila, ponudila posao, dala ogromne pare Ameriknacu koji je rešio da posle deset godina napusti Kolorado i pristane na 40.000.000 dolara za pet godina. 

Nagetsi, naravno, nisu imali nameru da poravnaju ponudu Timbervufsa, te su ostali čoveka koji je poslednju deceniju sklapao tim za koji se očekuje da bi iduće sezone mogao da napadne titulu. Ipak, briga za Denver je činjenica da je Koneli imao odličan odnos sa Nikolom Jokićem, te u Koloradu vlada neizvesnost oko novog ugovora za MVP-a NBA lige. 

Poslednjih meseci se priča o tome da bi Nikola Jokić u Denveru mogao da potpiše "supermaks" ugovor i zaradi 254.000.000 dolara. Strepnja, da li će se to dogoditi ili neće, trajala je samo nekoliko dana budući da informacije iz Kolorada ukazuju da će Srbin produžiti vernost Denver Nagetsima. 

Foto: Starsportphoto

- Ljudi iz organizacije kluba su prethodnih dana često razgovarali sa Jokićem zbog Konelijeve odluke. Nikola nema nikakav problem sa tim i slaže se sa pravcem u kom tim ide - piše "Denver post". 

Podsećamo, Tim Koneli je bio jedan od članova uprave i stručnog štaba koji su pre samo nekoliko dana boravili u Somboru i uručili nagradu za najkorisnijeg igrača NBA lige Nikoli Jokiću. Iako njih dvojica imaju odličan odnos, srpski centar je izuzetno vezan  za Nagetse, te ne čudi njegova odluka da ostane u Koloradu. 

Do imenovanja novog predsednika košarkaških operacija brigu o Nagetsima vodiće generalni menadžer Kalvin But.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija