Autor: Informer.rs

23.09.2022.

13:30

Foto: Reuters

Sport

RASPLET NEVIĐENOG NBA SE*S SKANDALA! Trener Seltiksa SUSPENDOVAN GODINU DANA! Pogledajte KAKVU ŽENU JE PREVARIO sa njom! (FOTO)

Udoka je imao seksualne odnose sa koleginicom, što je po statutu Bostona zabranjeno, a kada je afera isplivala u javnost bilo je jasno da trenera Seltiksa očekuje suspenzija.

Američki mediji preneli su da se i letos znalo za ljubavnu vezu dvoje kolega u timu, ali je Udoku čelnicima Seltiksa prijavila neimenovana ženska osoba.

Brzo se saznalo da je reč o Alison Fister, bivšoj košarkašici koja je u Bostonu zaposlena kao direktorka za razvoj igrača.

Udoka je od 2011. godine u vezi s glumicom Nijom Jong, s kojim ima i sina.

Interna istraga završena je sastankom na kom su prisustvovali Udoka, generalni menadžer Bred Stivens i vlasnici ekipe iz Masačusetsa.


- Želim da se izvinim igračima, navijačima i čitavoj zajednici Seltiksa, ali i svojoj porodici jer sam vas sve izneverio. Žao mi je što zbog prolazite kroz sve ovo i prihvatam klupsku odluku. Zbog poštovanja prema svima, neću dalje komentarisati situaciju -  izjavio je Udoka za ESPN.

Informer

Alison Fister

Ekipu Bostona u narednoj sezoni vodiće Džo Macula, koji je bio asistent glavnog trenera.

Seltiksi su predvođeni Imeom Udokom prošle sezone došli do finala NBA lige u kom su poraženi od Golden Stejt Voriorsa sa 4:2 u seriji.

Amerikanac je u karijeri bio pomoćni trener San Antonija, Filadelfije i Bruklina, pre nego što je 2021. postao glavni trener Bostona.