Autor: Informer.rs

08.05.2023.

06:47

Foto: Tanjug/AP

Sport

AMERIKANCI U NEVERICI, JOKIĆ LAKTOM PRIZEMLJIO MILIJARDERA! Pojavio se snimak, Srbin umalo izazvao tuču! (VIDEO/FOTO)

Sansi su tako izjednačili u seriji na 2:2, a Nagetsima nije pomogla ni istorijska partija Nikole Jokića.

Uz rekord karijere, ubacio je 53 poena, meč je Srbin obeležio tako što je umalo izazvao tuču. Malo pre kraja prvog poluvremena, Jokić je, kako bi se igra nastavila što pre, prišao ka aut liniji i pokušao da uzme loptu od navijača, za koga se ispostavilo da je vlasnik Finiks Sansa, Met Išbija. Milijared je odugovlačio i tom prilikom je Jokić odgurnuo laktom gazdu Sansa, koji je pao kao "pokošen", pa je nastao haos. 

Met Išbija se brzo smirio, kao i naš Nikola Jokić. Nažalost, zbog ovog incidenta srpski centar je dobio tehničku grešku. 

Pojavio se i  snimak na kojem se vidi sukob Jokića i vlasnika Finiksa.

Bio je Nikola Jokić najbolji pojedinac na terenu i meč je završio sa 53 poena, 11 asistencija i 4 skoka. Ovo je najbolja utamica srpskog centra od 6. februara 2021. godine, kada je ubacio 50 poena Sakramento Kingsima.

Informer

 

Našalost, nije imao pravu pomoć saigrača naš as, samo je Džamal Marej uspeo da ga isprati sa 28 poena, dok je podbacio Majkl Porter koji je imao svega 11, koliko je ubacio i Aron Gordon. Sa druge strane su fenomenalno ponovo igrali Devin Buker i Kevin Durent koji su meč završili sa po 36 poena, dok ih je pratio Šemet sa 19, Diandre Ejton imao je osam poena i osam skokova.