Autor: Informer.rs

17.05.2023.

06:53

Foto: Tanjug/AP

Sport

JOKIĆ PROGOVORIO O DRAMI: Znali smo da će se to desiti! Pobeda sa jedan ili 20 razlike nema razlike (VIDEO/FOTO)

Srpski as Nikola Jokić je ponovo blistao i zabeležio je novi tripl-dabl pošto je ubacio 34 poena, 21 skok i 14 asistencija.

Ima je Denver tokom meča i 20 poena prednosti, ali je umalo sve prosuo, jer je u finišu meča usledila drama pošto su Lejkersi u jednom momentu smanjili na samo tri poena prednosti. Jokić je posle meča otkrio  šta mu je prolazilo kroz glavu kada su se Lejkersi vratili u meč. 

- Znali smo da će se vratiti u jednom trenutku. Težak tim, a pobeda sa jedan ili 20 razlike u ovo doba godine, nema razlike. Pobeda je pobeda. Imali smo uspone i padove. U prvom poluvremenu smo kontrolisali igru. Kontrolisali smo sve. Tempo igre, odbranu, skok. A u drugom smo sve to izgubili. Lejkersi su zaista dobra ekipa, a mi smo u drugom poluvremenu izgubili ono što nas je krasilo u prvom. Izgubili smo prisebnost koju smo imali - rekao je Jokić.

Informer

 

Vodio je veliku borbu sa Entonijem Dejvisom koji je meč završio sa 40 poena.

- Znamo da će doći, dobar su tim. Samo želimo da pobedimo, nije bitno sa koliko poena razlike. Nisam imao plan, želeo sam da pobedimo i to smo uradili.

Informer

 

Sledeći susret je na programu u četvratak na petak od 02.30 posle ponoći, a Denver je ponovo domaćin.

- Ne možemo da igramo individualno, moramo da igramo kao tim inače ćemo izgubiti - završio je Jokić.

Pored Nikole Jokića, e ekipi Denvera 31 poen je dodao Džamal Marej, dok je 21 ubacio Koldvel-Poup. Majkl Porter je meč okončao sa 15 poena i 10 skokova, dok je Eron Gordon sakupio 12 poena i tri skoka.

U poraženoj ekipi brutalan meč odigrao je Entoni Dejvis koji je ostvario dabl-dabl sa 40 poena i deset skokova. Lebron je bio na korak tripl-dabla sa 26 poena, 12 skokova i devet asistencija, a 23 poena dodao je Ostin Rivs.