• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.05.2023

05:23

JOKIĆ LUPIO PRVU RECKU! Srbin trip-dabl učinkom pokazao DŽEJMSU KO JE KRALJ U DENVERU

Tanjug/AP

NBA

JOKIĆ LUPIO PRVU RECKU! Srbin trip-dabl učinkom pokazao DŽEJMSU KO JE KRALJ U DENVERU

Podeli vest

Košarkaši Denvera savladali su Los Anđeles Lejkerse na domaćem terenu rezultatom 132:126 u prvom meču finalne plej-of serije Zapadne konferencije NBA lige

Od samog starta Nagetsi su pod vođstvom Nikole Jokića pokazali gostima iz Kalifornije da žele pobedu.

U prve dve četvrtine, Denver bio tim koji ima incijativu, živnuli su Lejkersi u trećoj četvrtini, činilo se kako mogu do preokreta, ipak onda je u poslednjoj sekudni ove deonice stigla trojka Nikole Jokića preko Entonija Dejvisa.

 

 

Pred kraj poslednje četvrtine, Lejkersi su predvođeni Entonijem Dejvisom i Lebronom Džejmsom uspeli rezultatski da priđu domaćem timu, ipak Nagetsi su stigli do trijumfa.

Najefikasniji igrač Denver Nagetsa bio je dvostruki MVP NBA lige Nikola Jokić koji je ponovo zabeležio tripl-dabl učinak.

Srpski centar je u prvoj utakmici finala Zapada zabeležio 34 poena, 21 skok i 14 asistencija. 

Pored toga Nikola Jokić 100% učinak kada je u pitanju šut za tri poena. Ubacio je naš as tri trojke iz istog broja pokušaja.

Foto: Tanjug/AP

Pored njega odlićnu partiju je pružio Džamal Marej koji je ubacio 31 poen, uz četiri skoka i pet asistencija.

U Lejkersima je najefikasniji bio Entoni Dejvis sa 40 poena, 10 skokova i tri asistencije, dok je Lebron Džejms zabeležio 26 poena, 12 skokova i devet asistencija.

Sledeći meč se igra u noći između četvrtka i petka od 2.30, a domaćin će ponovo biti Denver.

Pobednik serije će biti ekipa koja prva zabeleži četiri pobede i sastaće sa bolji iz duela finala Istoka gde bitku biju Boston Seltiksi i Majami Hit.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17