Autor: Informer.rs

17.05.2023.

07:04

Foto: tanjug

Sport

ČUJEM DA SAM PROPUSTIO JOKIĆEVU NAJBOLJU UTAKMICU... Vučić: Kad se Nikola bude vraćao iz Denvera, ići će preko Čikaga za Beograd!

Jokić je zabeležio tripl-dabl pošto je ubacio 34 poena, 21 skok i 14 asistencija, uz 70 odsto šuta iz igre (12/17), bez promašaj sa distance (3/3) i dve blokade!

Informer

 

Morao sam nešto da odspavam pa prvi put nisam gledao Jokića, ali čujem da sam propustio njegovu najbolju utakmicu. Tako da sad i Nikola kada se bude vraćao samo od Denvera do Čikaga i Čikago-Beograd, direktna linija.

Informer

Aleksandar Vučić

Predsednik je podsetio da je nakon više od 30 godina opet uspostavljen let između Beograda i Čikaga.

Ovo je važan i veliki dan za nas. Ovde ima mnogo novinara koji nisu bili rođeni kada je prestao da postoji let između Beograda i Čikaga, pre 31 godine. Danas je Beograd jedino mesto i Er Srbija je jedina avio kompanija u celom regionu preko koje možete da letite u dva velika američka grada a to su Njujork i Čikago. Ne postoji ni bolja kompanija ni bolji grad za vezu sa SAD – poručio je Vučić.

Pored Nikole Jokića, u ekipi Denvera 31 poen je dodao Džamal Marej, dok je 21 ubacio Koldvel-Poup. Majkl Porter je meč okončao sa 15 poena i 10 skokova, dok je Eron Gordon sakupio 12 poena i tri skoka.

Informer

 

U poraženoj ekipi brutalan meč odigrao je Entoni Dejvis koji je ostvario dabl-dabl sa 40 poena i deset skokova. Lebron je bio na korak tripl-dabla sa 26 poena, 12 skokova i devet asistencija, a 23 poena dodao je Ostin Rivs.