Autor: Informer.rs

23.05.2023.

06:40

Foto: printscreen

Sport

ŠOU JOKIĆEVE BRAĆE! Ludovali sa trenerom Denvera, Meloun završio na rukama... (VIDEO/FOTO)

Potom su Strahinja i Nemanja priredili šou o kome bruji Amerika. U trećoj utakmici su posle pobede Denvera prozivali holivudskog glumca Džeka Nikolsona, a posle četvrte su se našli na parketu.

Prvo su slavili sa Nikolom, pa sa ocem Džamala Marijeha, a onda su na ruke podigli trenera Nagetsa Majka Melouna, dizali u nebesa i izljubili se.

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Los Anđeles Lejkerse 113:111 i maksimalnim rezultatom 4-0 prošli u veliko finale, gde ih čeka verovatno Majami koji voodi 3:0 u seriji protiv Bostona.

Jokić je meč završio sa 30 poena, 14 skokova i 13 asistencija. Nadmašio je čuvenog Vilta Čemberlejna i postao rekorder po broju tripl-dablova u plej-ofu jedne sezone, sada ih ima osam. Imao veliku pomoć u vidu Džamala Mareja sa 25 poena, Aron Gordon je dodao 22, a Majkl Porter je  došao do učinka od 15 poena i deset skokova, dvocifren je bio još i Kaldvel-Poup koji je postigao 13 poena.

S druge strane Lebron Džejms je meč završio sa 40 poena, 10 skokova i devet asistencija, Dejvis nije blistao šuterski 21 poen. ali je imao 14 skokova,  Rivs je dodao 17 poena, Šrederer 13, Hačimura 10, ali metla je bila neizbežna.