• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. T.

23.05.2023

06:14

MVP! MVP! MVP! Jokić je novi Medžik! Srbin najbolji igrač Zapada u plej-ofu

printscreen

NBA

MVP! MVP! MVP! Jokić je novi Medžik! Srbin najbolji igrač Zapada u plej-ofu

Podeli vest

Ova titula i ovaj trofej nisu mogli da mu izmaknu! Nikola Jokić dobio je nagradu "Medžik Džonson", koja se dodeljuje MVP-u, odnosno najkorisnijem igraču plej-ofa u Zapadnoj konferenciji NBA lige.

Srpski reprezentativac je bio ključni čovek za istorijski uspeh Denvera, koji će prvi put u klupskoj istoriji igrati u velikom finalu NBA lige i pokušati da osvoji šampionski prsten.

Jokić je surovo dominirao tokom čitavog plej-ofa i zabeležio je ukupno osam puta tripl-dabl učinak, a čak tri puta je to uradio u četiri finalna duela sa Lejkersima. Četvrti meč, odigran jutros, završio je sa 30 poena, 14 skokova i 13 asistencija! 


Srpski as je posle utakmice, skromno kao i uvek, konstatovao da je za trijumf zaslužna čitava ekipa, da je on samo imao određeni doprinos.

Jokićev prosek u poslednjih 30 plej-of utakmica iznosi 30,1 poen, 12,7 skokova i 7,8 asistencija po utakmici! 

Zbog toga njegovi fanovi ne ostavljaju nikakvu dilemu da je Nikola u ovom trenutku najbolji košarkaš planete, bez konkurencije.

UČINAK NIKOLE JOKIĆA NA
POSLEDNJIH DEVET MEČEVA


39 poena, 16 skokova,   5 asistencija
30 poena, 17 skokova, 17 asistencija
53 poena,   4 skokova, 11 asistencija
29 poena, 13 skokova, 12 asistencija
32 poena, 10 skokova, 12 asistencija
34 poena, 21 skokova, 14 asistencija
23 poena, 17 skokova, 12 asistencija
24 poena,   6 skokova,  8 asistencija
30 poena, 14 skokova, 13 asistencija


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija