Autor: Informer.rs

23.05.2023.

07:45

Foto: Tanjug/AP

Sport

ŠOK U AMERICI! Jokić šalje utučenog Lebrona u penziju? Srbin je uništio "Kralja"

Los Anđeles Lejkersi poraženi su od Denver Nagetsa i u četvrtom meču finala Zapadne konferencije  (113:111), a Lebron Džejms je razmatra da se penzioniše, prenosi "Bleacher Report“.

Ne krivimo ga, tako Nikola Jokić utiče na rivale, Monti Vilijams je dobio otkaz nakon što su Nagetsi isprašili Finiks Sanse u polufinalu Zapada. Koliko je Srbin izluđivao Lebrona tokom minula četiri meča jasno je zašto "Kralj" razmišlja o penziji. Lebron navodno nije siguran da će nastaviti karijeru nakon ovog poraza i da će ovog leta odlučiti.

I TBT takođe prenosi identičnu priču, navodi da Lebron ima o čemu da razmišlja nakon što je sezonu završio ubedljivim porazom od Nikole Jokića i Denvera i finalu Zapada. Džejms ima još dve godine ugovora sa Lejkersima, trebalo bi da zaradi 97 miliona, mada je poslednja godina sama opcija za igrača.

Informer

 

Upravo je završio 20 sezonu u NBA ligi, a videćemo da li će staviti tačku posle  ubedljivog poraz od Jokića i Denvera naterao na razmišlanje. Lebron je ove sezone beležio 28,9 poena, uz 8,3 skoka i 6,8 asistencija u proseku.