Autor: Informer.rs

13.06.2023.

09:17

Foto: EPAIMAGES, E - Stock

Sport

MILICA DABOVIĆ SE POKLONILA JOKIĆU: On je genijalac, najbolji svih vremena! Ponosna sam što sam Srpkinja! (VIDEO)

Denver je NBA šampion, a Nikola Jokić je najbolji košarkaš na svetu. Tim iz Kolorada je u petom meču pobedio Majami rezultatom 94:89 , ukupno 4:1 u seriji, a Jokić je ovaj meč završio sa 28 poena i 16 skokova.

Jokić je proglašen za najkorisnijeg košarkaša finala Zapada, dobio priznanje i MVP-a finalne serije najjače košarkaške lige na svetu. Srpski košarkaš predvodio je Nagetse do istorijske titule za franšizu iz Kolorada, pobedivši u finalu Majami Hit, 4-1 u seriji.

Za Milicu Dabović je Nikola Jokić najbolji košarkaš svih vremena.

- On je čovek koji je pokazao da možeš biti na vrhu iako nisu u kalupima. Nikola Jokić je za mene najbolji svih vremena, najbolji košarkaš Srbije, čovek koji nikada nije mario za okolinu i nije mu bitno šta drugi kažu. Sledi svoje srce, želje...  Na Olimijskim igrama 2016. smejala sam se, pričala sam o toj energiji, tom remek-delu. I sada je smejem, ponosna sam što sam Srpkinja. Navijam za njega i mogu da kažem da zaslužuje krunu MVP-a. To za njega nije novo, već je osvajao, ali on je genijalac na terenu, pod košem i u duši - rekla je za Informer TV Milica Dabović.