Autor: Informer.rs

15.06.2023.

06:27

Foto: Tanjug/AP

Sport

SRBI, ŠTA STAVLJATE VI U VODU? Amerikanac odlepio, haos u studiju zbog Jokića i Đokovića

Nikola Jokić je doneo Denveru prvu NBA titulu, dok je Novak Đoković osvojio 23. grend slem i postao najbolji teniser ikada. Komentar legendarnog Amerikanca munjevito se širi društvenim mrežama. 

- Gotovo je! Pokušavam da shvatim! Šta stavljaju u vodu tamo u Srbiji? Treba da idemo tamo! Šta stavljaju u vodu? - ponavljao je Šarp u neverici.

Informer

Šenon Šarp

Nije mu jasno kako tako mala zemlja ima dva najbolja asa ikada.

- Imaju dvojicu najboljih ikada, a samo Los Anđeles ima više ljudi nego cela Srbija. Oni imaju Novaka Đokovića, koji je osvojio 23. grend slem, nešto što niko nikada nije uradio, a imaju i Nikolu Jokića - rekao je Šarp, sa čijim stavom se usaglasio i Bejls.

Informer

Nikola Jokić

U svega dva dana Novak Đoković je osvojio Rolan Garos i postao rekorder po broju Grend slem titula, a Nikola Jokić je doneo Denveru istorijski NBA prsten.

Može Šarp da dođe i pije vode koliko hoće, ali nije do vode! Glava, srce i kohones, objasnio je Nole posle osvajanja Australijan opena! Lepo je biti Srbin, rekao je to usred Amerike i Nikola Jokić nakon osvajanja titule.

Informer

Novak Đoković

- Sport je nešto što je u Srbiji posebno za sve nas, čak i pre 10, 20 godina. Ali sada kada imamo Đokovića, koji je verovatno najbolji ikada. Za nas je svakako najbolji ikada, i sada kada imamo NBA šampiona, mislim da je zaista dobar trenutak biti Srbin - rekao je Jokić.