Autor: Informer.rs

18.06.2023.

08:31

Foto: printscreen/nba

Sport

JOKIĆEVA ĆERKICA JE PODIGLA RUKU I NASTAO JE DELIRIJUM... Video sa parade Denvera koji niste videli!

Više od 100.000 navijača Denvera izašlo je na ulice Denvera da pozdrave Nikolu Jokića i njegove saigrače, nove šampione NBA lige. 

Denver Nagetsi su, predvođeni najkorisnijim igrače finalne serije, Nikolom Jokićem, osvojili u utorak prvu, istorijsku titulu za klub i grad, pa je veliki broj ljudi izašao na ulice da pozdravi izabranike Majka Melouna. Igrači Denvera i trener Maloun nisu bili na otvorenom autobusu, već ih je prevozilo nekoliko vatrogasnih vozila. Jokić je na paradu došao sa porodicom, a ćerka Ognjena je bila sa njim na kamionu.

Ognjena je prava zvezda poslednjih dana, uspela je da zaseni i tatu koji je heroj Denvera, a sve je oduševila tokom parade. Dok je Jokić pozdravljao navijače, koji su mu skandirali "MVP, MVP" tokom parade, pokazao je i Ognjeni da podigne ruku. Kada je to uradila nastao je delirujum među navijačima, svi su pali u trans. 

Pogledajte neverovatnu scenu!

Nažalost, tokom parade je bilo i neprijatenih scena, u jednom trenutku je neko iz publike udario Jokića limenkom u glavu dok su pored njega bile Ognjena i Natalija. Na sreću sve je prošlo bez posledica.

Bonus video