• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2023

21:12

NOVI SKANDAL!  JOKIĆ POGOĐEN FLAŠOM U GLAVU! MVP NBA finala besan kao ris! Huligani prvo pogodili Nikolinu ženu, a sad i njega! (VIDEO)

printscreen Twitter

NBA

NOVI SKANDAL! JOKIĆ POGOĐEN FLAŠOM U GLAVU! MVP NBA finala besan kao ris! Huligani prvo pogodili Nikolinu ženu, a sad i njega! (VIDEO)

Podeli vest

Navijači Denver Nagetsa pogodili su centra svoje ekipe Nikolu Jokića flašom u glavu prilikom parade.

Srpski košarkaš se nalazio iza svoje žene Natalije koja je u rukama držala ćerku Ognjenu, kada je jedna flaša pogodila Jokića u glavu.

Neposredno pre toga je pogođena i njegova supruga, pa ne čudi netipično burna reakcija Jokića nakon ovog incidenta.

Jokić je prvo pogledao dole ka publici i potom raširio ruke u znak čuđenja, ali je na tome uspeo da se zaustavi. Potom je odmah proverio da li neko od članova njegove porodice nije povređen.

 

 

Verovatno nije bilo namere da se bilo ko iz porodice Jokić povredi, ali ovakve stvari jesu ostavile gorak ukus sa parade koja je generalno prošla bez ikakvih problema.

Kako je to izgledalo, pogledajte u prilogu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija