Autor: Informer.rs

30.11.2023.

06:30

Foto: Tanjug/AP

Sport

NBA objavio strašan video! Auuu kako je Jokić posterizovao "bejbi" Jokića

Nikola Jokić je pre nekoliko dana održao čas košarke prvom piku sa drafta Viktoru Vembanjami, a sad je malo "popričao" sa "bejbi Jokićem", mladi as Hjustona  Alperen Šengun je bio na času kod Srbina. 

Srbin je propustio prethodni meč zbog problema sa leđima, vratio se i upisao novi  tripl-dabl - 32 poena, 15 asistencija i 10 skokova. Naš as je za suparnika imao Alperena Šenguna. Turski centar igra sjajnu košarku od momenta kada je izabran na NBA Draftu 2021. godine i jedan je od predvodnika Hjustona.

Mnogi ga zbog stila igre porede sa Jokićem, što je učinila i NBA liga i objavila sjajan video.
Epitet "bejbi" Jokić nosi sa razlogom, najbolji košarkaš Nagetsa je nekoliko puta hvalio Šenguna. Ali sad nije imao milosti protiv nasledniku, briljirao je i pokazao mu nekoliko odličnih lekcija. Imao je naš as nekoliko sjajnih poteza, a jedan će Turčin dugo pamtiti.

- Vrlo je talentovan, mislim da bi trebali više da igraju preko njega jer im je napad ponekad previše statičan, sa previše ispaljenih trojki. Zna da dodaje, takođe da odigra na postu, sve u blizini obruča pogađa, vidi se da je raznovrsan u igri - hvalio je Jokić pre nekoliko meseci Šenguna.