• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2023

09:50

Jokić razbio čudo od deteta! Prvom piku pokazao ko je gazda! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

Jokić razbio čudo od deteta! Prvom piku pokazao ko je gazda! (VIDEO)

Podeli vest

Nikola Jokić je održao čas košarke prvom piku sa drafta Viktoru Vembanjami, pa ga onda hvalio.

Denver Nagets su pobedili San Antonio Spurse 132:120, a opet je briljirao Nikola Jokić. Meč je završio sa 39 poena,  11 skokova i devet asistencija. Vembanjama je makar u napadu pokazao zašto je izabran kao prvi pik, imao je dabl dabl učinak od 22 poena i 11 skokova.

Srpski košarkaš je odigrao maestralnu utakmicu, namučio je Viktora Vembanjamu, prvog pika i trenutno najtalentovanijeg igrača na svetu. Jokić se uglavnom poigravao sa tinejdžerom. Viktorje visok 224 centimentra,  ima raspon ruku od 240 centimetara, ali Jokić je ovaj potez doveo do savršenstva. 

Uživajte!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denver Nuggets (@nuggets)

 

Posle pobede je naš as dokazao zašto je legenda. Mediji kritikuju Viktora Vembanjamu, ali je najbolji košarkaš na svetu stao u njegovu odbranu. 

- Mislim da ima samo 19 godina. Nije uplašen, ne umara se, igra čvrsto i želi da bude dobar. Mislim da igra dobro i ništa ne uzima zdravo za gotovo. Pravi greške, što je normalno, ali mislim da mu mediji oko njega ne pomažu. Ali, moraće da se navikne na to, tek mu je 19 - kazao je Jokić.

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

Veruje Srbin da će talentovani Francuz ispisati istoriju košarke. 

- On će promeniti košarku, sto posto. Već je na tom putu, tako da svi treba da se opuste, uživaju i dopuste mu da promeni košarku -  poručio je Jokić o košarkašu koji u prvoj sezoni u NBA beleži prosečno 19 poena, 9,4 skokova i 2,6 asistencija i imao je već nekoliko strašnih partija, kao kada je postigao 38 poena protiv Finiksa, mada je bilo je i mečeva u kojima je bio ispod svakog nivoa, što je i normalno - jasan je bio Nikola.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija