• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2023

06:20

Delirijum na tribinama! Navijači na nogama zbog Jokića (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

Delirijum na tribinama! Navijači na nogama zbog Jokića (VIDEO)

Podeli vest

Navijači Denvera nagradili su još jednu sjajnu partiju Nikole Jokića, koji je vodio Nagetse do pobede protiv San Antonio Sparsa 132:120.

Nikola Jokić je stigao do rekorda sezone. Centar Denvera je u pobedi protiv Sparsa postigao rekord sezone - 39 poena, a imao je 11 skokova i devet asistencija. "Ubio" je srpski as rivale u pojam, atraktivnim potezima podizao je publiku na noge, a trener Majkl Meloun u finišu meča ga je izvukao s terena, kako bi se odmorio, pa je nastala ludnica na tribinama. 

Navijači su ustali i ovacijama i aplauzima pozdravili Srbina. Čulo se sa tribina: MVP, MVP....

Pogledajte!

 

 

 

 

Pre dve noći je Jokić Hjustonu ubacio poen manje, dok je na poslednja tri meča imao "+30", pa će i ove sezone biti glavni kandidat za MVP nagradu. Pored srpskog centra, protiv Sparsa u raspoloženi bili Majk Porter koji je ubacio 25 poena, Redži Džekson je dodao 20, a Kentavijus Koldvel Poup 16 poena, dok je dvocifreni košgeterski učinak imao i Džulijan Streuter sa 10.

Prvi pik na draftu ove godine, Viktor Vembanjama postigao je 22 poena, a imao je i 11 skokova,  Dejvin Vasel je ubacio 19, Malaki Brenem 15 poena.

 

NBA LIGA

Nedelja

Milvoki – Portland 108:102

Ponedeljak

Boston – Atlanta 113:103

Memfis – Minesota 97:119

Njujork – Finiks 113:116

Orlando – Šarlot 130:117

Bruklin - Čikago 118:109

Klivlend - Toronto 105:102

Denver – San Antonio 132:120

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija