Autor: Informer.rs

25.01.2024.

07:43

Foto: profimedia

Sport

Brate! Bobi i Dončić u specijalnim majicama (FOTO)

Košarkaši Dalasa i Hjustona izašli su na zagrevanje u specijalnom majici posvećenoj preminuloj legendi srpske košarke. Nosili su identičnu crnu majicu s natpisom na grudima velikim slovima "Brate" i inicijalima "DM" u srcu, dok je na poleđini pisalo Deki.

Marjanović je odao počast srpskom treneru pre duela Hjuston Rokitsa i Portland Trejlblejzersa (137:131).

.

Dončić je u toj majici izašao na zagrevanje pre utakmice Dalasa i Finiks Sansa (132:109). 

Pre početka utakmice između Golden Stejta i Atlante (134:112) u noći između srede i četvrtka, svi prisutni su se oprostili od našeg trenera. Košarkaši Golden Stejta i Atlante istrčali na teren u majicama posvećenim Milojeviću, na kojima piše "Brate" sa inicijalima DM u srcu, dok na leđima svakom igraču piše "Deki", a sa razglasa u Čejs Centru puštena je i himna Srbije Bože pravde. Na mestu na kom je sedeo Deki postavljena je crna majica sa natpisom "BRATE" i jedna bela ruža.

Trener Stiv Ker koji je održao govor i zatražio aplauz koji će Deki čuti u raju. Odmah iza klupe Golden Stejta sedeli su članovi Dekijeve porodice - supruga Nataša, sin Nikola i ćerka Maša. Tokom potresnog govora trenera Nataša i deca nisu mogli da potisnu emocije, suze su same tekle.

Tagovi:
sport Košarka Boban Marjanović Dejan Milojević Golden Stejt Voriors Luka Dončić umro Dejan Milojević