• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2024

07:10

Bol i tuga! Dekijeva porodica u suzama, scene koje kidaju dušu (VIDEO/FOTO)

printscreen

NBA

Bol i tuga! Dekijeva porodica u suzama, scene koje kidaju dušu (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Navijači Golden Stejta aplauzom umesto minutom ćutanja oprostili su se od Dejana Milojevića, kada su viđene najpotresnije scene u Čejs centru.

Proslavljeni srpski košarkaš i trener Dejan Milojević preminuo je prošle nedelje u 47. godini od posledica srčanog udara. NBA liga je odložila mečeve Voriorsima protiv Jute i Dalasa, tako da su u noći između srede i četvrtka prvi put izašli na parket i to pred svojim navijačima od kada nas je napustio Milojević.

Pred utakmicu sa Atlantom (134:112) održana je komemoracija, koja je sve rasplakala, a posebno Stiv Ker koji je održao govor i zatražio aplauz koji će Deki čuti u raju. Odmah iza klupe Golden Stejta sedeli su članovi Dekijeve porodice - supruga Nataša, sin Nikola i ćerka Maša.

 

 

 

 

 

 

Tokom potresnog govora trenera Nataša i deca nisu mogli da potisnu emocije, suze su same tekle.

- Odraz ljubavi i radosti koju je doneo svakome sa kim se sreo oslikan je kroz poslenje pozdrave poslate sa svih strana sveta. Zato bih večeras, umesto trenutka ćutanja, voleo da svi zajedno damo Dekiju ovacije koje može da čuje na nebu - rekao je trener Voriorsa Stiv Ker.

 

 

Pre početka utakmice između Golden Stejta i Atlante u noći između srede i četvrtka, svi prisutni su se oprostili od našeg trenera. Košarkaši Golden Stejta i Atlante istrčali na teren u majicama posvećenim Milojeviću, na kojima piše "Brate" sa inicijalima DM u srcu, dok na leđima svakom igraču piše "Deki", a sa razglasa u Čejs centru puštena je i himna Srbije Bože pravde.

 

 

Dejan Milojević je u stručni tim Voriorsa stigao 2021. godine i sa Golden Stejtom je osvojio šampionski prsten 2022. godine.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija