• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2024

06:51

Svi plaču, košarkaši, navijači... Ovacije za Dekija, čuo ih je u raju (VIDEO/FOTO)

Tanjug/AP

NBA

Svi plaču, košarkaši, navijači... Ovacije za Dekija, čuo ih je u raju (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Pre početka utakmice između Golden Stejta i Atlante održana je komemoracija za Dejana Milojevića, koji je preminuo 17. januara.

Još jednom su Voriorsi odali počast bivšem treneru. Košarkaši su pre meča istrčali na teren u majicama posvećenim Dejanu Milojeviću i nisu mogli da zaustave suze. 

Na mestu na kom je sedeo Deki postavljena je crna majica sa natpisom "BRATE" i jedna bela ruža, a Stef Kari je prvi koš na utrakmici posvetio bivšem teneru.

Na komemoraciji za Dekija govorio je Stiv Ker, trener Golden Stejta, koji se emotivnom porukom oprostio od pomoćnog trenera, a potom se umesto minuta ćutanja začuo aplauz, koji je Deki čuo u raju.

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

- Priliv ljubavi koji smo doživeli poslednjih dana iz celog sveta, navijača iz Srbije, taj priliv ljubavi direktno odslikava radosti i ljubavi koju je on donosio svima koje je upoznao. Zato večeras, umesto minuta ćutnje, želeo bih da mi se pridružite u odavanju počasti Dekiju, njegovoj divnog porodici Nataši, Maši, Nikoli. Voleo bih da, umesto minuta ćutnje, damo Dekiju takvu ovaciju, da će moći da je čuje u raju. Hvala vam - poručio je trener, a onda su svi ustali i aplauzom i ovacijama ispratili Dekija.

 

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

Voriorsi nikada neća zaboraviti Dejana.

- Svet je izgubio prelepu dušu prošle nedelje. Deki je bio divan prijatelj, košarkaški trener, čovek, i ono najvažnije, divan unuk, sin, muž i otac. Trag koji je ostavio u našoj organizaciji za ove tri godine, koji smo sada videli na slikama, to je bio on, svakoga dana. Osmeh, radost, sreća, uvek prisutna. I to što je on nama značio, je veliki deo toga što smo danas. On je deo naše duše - rekao je trener Golden Stejta i umalo zaplakao, dok su košarkaši i navijači bili u suzama.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija