Autor: Informer.rs

31.01.2024.

09:44

Foto: AP PHOTO

Sport

Panika u Denveru! Jokić povređen

Nagetse brine povreda leđa Nikole Jokića. Srpski centar je zbog toga stavljen na listu igrača čiji je nastup pod upitnikom.

Međutim, to ne znači da definitivno neće igrati, pa ne bi bilo iznenađenje da ga ipak vidimo na parketu u derbiju protiv Oklahome. Ali, ako je povreda ozbiljna Nagetsi verovatno neće rizikovati pogoršanje i pored važnosti meča.  

Informer

Nagetsi i Tander su direktni konkurenti za prvo mesto na Zapadu. Trenutno su drugi i treći, dok je lider Minesota. 

Srpski centar je u minulom meču u pobedi Nagetsa protiv Milvokija (113:107) ostvario  tripl-dabl, u kojem je upisao 25 poena, 16 skokova i 12 asistencija.  Ovo mu je bio 14. tripl-dabl u sezoni, a 38. koji je postigao pre isteka treće četvrtine. Do Medžika Džonsona i trećeg mesta na večnoj listi NBA lige po broju "tripleta" deli ga još 19  tripl-dablova. legenda NBA lige je stala na 138.

- Volim da igram u ovakvim uslovima, mislim da je sjajno, za mlađe posebno. Da budem iskren, ovo je razlog zašto igramo. Zašto ja igram, da budem deo ovakvih utakmica. Da igram pod pritiskom, da igram neizvesne utakmice. Mislim da svaki igrač sanja o tome, bilo da daje doprinos ili ne, da daje doprinos u ovakvim situacijama - rekao je Nikola Jokić.