03.03.2024.

07:27

Foto: instaram/nikola đuričko

Sport

Ceo svet priča o Srbima! Đoković okupio naše legende (FOTO)

Nikola Jokić je briljirao u "Kripto Areni" sa 35 postignutih poena, 10 skokova i sedam asistencija, Lebron Džejms je ušao u istoriju, jer je postao prvi igrač sa 40.000 poena, ali im je ipak slavu ukrao Novak Đoković, najbolji teniser sveta.

Srpski teniser uživa pre nego što počne takmičenje na mastersu u Indijan Velsu. Pre nekoliko dana je bio na meču Dejana Joveljića, a sad je u društvu Vlade Divca gledao kako Jokić uništava Lejkerse.

Pao je bratski zagrljaj sa Nikolom posle meča, a onda se slikao i sa trenerom Nagetsa Majkom Melounom i Sašom Vujačićem. Nole je okupio Srbe u Americi. Tu je bio i naš  legendarni košarkaš Marko Jarić i proslavljeni srpski glumac koji radi u Sjedinjenim Američkim Državama Nikola Đuričko.

Pogledajte fotografije! 

Pored Srbina, koji je bio najefikasniji, u pobedničkom timu su se istakli Majkl Porter Džunior sa 25 poena, kao i Džamal Marej sa 24, dok je Eron Gordon ubacio 18 poena. Sa druge strane, Lebron Džejms je upisao 26, Hačimura 23, Rivs je dodao 19, a Endoni Dejvis i D'Anđelo Rasel meč su završili sa po 17 poena. Ekipi iz Kolorada ovo je bila šesta uzastopna pobeda nakon tri poraza u nizu i sada je na 42-19, dok su Lejkersi na 33-29. Naredni meč Jokić i ekipa igraće protiv Finiksa kod kuće, dok Lebron i njegov tim dočekuju Oklahomu.