09.05.2024.

07:34

Foto: Printscreen Instagram Denver

Sport

Denver objavio snimak! Jokić umalo zaplakao, ljubi ćerkicu... (VIDEO)

Nikola je sa Ognjenom gleda snimak koji su mu ćerka i žena, kao i ostatak porodice posvetili nakon što je osvojio treću MVP titulu u karijeri.

Supruga našeg košarkaša Natalija održala je kratak govor u snimku, a Nikola je jedva uspeo da suzdrži suze, posedno kada mu je Ognjena poručila da ga voli i poslala mu poljubac.

Pogledajte!

- Nikola Jokić, za druge talenat bez premca, za nas nesebični porodični čovek. Ljudi sa strane ga obično vide kao nekovencionalnog ili neortodoksan. Ali, mi smo ga uvek videli kao neverovatnog. Možda je malo verovatno da ponosni Srbin, draftovan sa 41. mesta, može da ostvari ono što je samo nekoliko njih uspelo. Ali, kada odigraš karte kako treba, sve je verovatno. Iza ožiljaka i osmeha leži rad,  vera da ćeš postati sjajan. Mi ćemo uvek verovati u našeg, sada trostrukog MVP - poručila je Natalija.

Jokić je u svom stilu prokomentarisao poruku porodice.

- Nisam ih pozvao, samo su se pojavili. Ali lepo je, to je poseban trenutak. Verovatno ću se sećati ceo život. To je, volim da kažem, nasleđe za kraj karijere - rekao je Jokić i nasmejao novinare na konferenciji za medije.

Nikola je jedan od devet momaka koji su osvojili tri MVP trofeja. 

- Kada sam pobedio prvi put, mislio sam, u redu, ovo je kul, ovo je lepo. Kada sam pobedio drugi put, lista je bila mnogo kraća, a sada je lista nekako kratka, kratka. Tako da sam srećan što sam deo tih momaka, te grupe momaka, što nije loša grupa momaka, zar ne? Kao što sam rekao, mislim da je to nasleđe za posle karijere, i, znate, mislim da ću biti ponosniji na sebe posle karijere nego sada.