13.05.2024.

06:03

Foto: printscreen

Sport

Amerika bruji o Nikolinoj reakciji posle lude trojke! Ljudi ne mogu da veruju (VIDEO)

Briljirao je Nikola Jokić, a Denver je napravio i drugi brejk pošto je slavio sa 115:107 u četvrtoj utakmici polufinala Zapadne konferencije, pa je rezultat u seriji 2-2.

Džamal Marej je ludom trojkom u poslednjoj sekundi druge deonice ubio u pojam domaćine. Aleksander-Voker je poslao loš pas, Marej se našao na polovini terena, ukrao je loptu i odmah šutirao, pogodio trojku zbog koje su na kraju aplaudirali i navijači Minesote.

Dok su svi skakali, Jokić je to sve samo smireno gledao, hladan kao špricer. Znao je da još ništa nije gotovo i da još nije vreme za slavlje. 

Pogledajte reakciju Jokića, koji je začudio sve fanove na društvenim mrežama. Ne mogu da veruju kako je ostao smiren posle ovog poteza.

Inače, Denver je za samo nekoliko sekundi ubacio pet poena. Prvo je Jokić ukrao loptu i dodao do Portera Džuniora, koji je zakucao, a onda je Marej na svojoj polovini, na sekund do kraja, ukrao  loptu, šutira i pogodio za tri poena sa zvukom sirene.

Srbin je meč završio meč sa 35 poena, a imao je po sedam skokova i asistencija, tri ukradena lopte. Gordon je ubacio 27 poena uz samo jedan promašaj iz igre (11/12), Marej je stao na 19 uz osam asistencija i pet skokova, Kristijan Braun je dodao 11, a Džastin Holidej 10 poena. S druge strane, pored Edvardsa koji je meč završio sa 44 poena, Rudi Gober je imao dabl-dabl učinak od 11 poena i 14 skokova, Karl Entoni Tauns samo 11 poena, Majk Konli je ubacio 15, a po 11 poena su postigli Mekdenijels i Naz Rid.