13.05.2024.

09:34

Foto: AP/Photo

Sport

Jokić nahvalio ovog saigrača, pa poručio: Peti meč biće najteži u mom životu! (VIDEO)

Nagetsi su savladali Timbervulfse sa 115:107 i izjednačili u seriji na 2:2, a Jokić je blistao na ovom meču pošto je ubacio 35 poena, uz po sedam skokova i asistencija.

Nikola je nakon duela izdvojio svog saigrača Erona Gordona, koji je meč završio sa 27 poena, kao najzaslužnijeg za trijumf.

Informer

- Gordon je bio najbolji naš igrač. Radio je sve. Nije takav da preuzme sve zasluge, ali on je veliki faktor i u našoj tituli prošle godine i u ovim sjajnim igrama ove. Nekada će davati poene, nekad neće, ali on to prihvata i odličan je u ovom poslu - kaže Jokić.

Peti meč se igra u "Bol areni" u noći između utorka i srede od 4:30 po srednjoevropskom vremenu, a Nikola kaže da će to biti verovatno najteži duel u ovoj seriji, uprkos činjenici da sada mnogi vide Denver kao favorita za plasman u finale Zapada.

- Prošle godine smo izgubili samo jednu utakmicu od njih, ali nas je to ujedinilo. Ovog puta, primili smo udarac i uzvratili. Znamo da će peta utakmica biti najteža u našim životima. Tako ćemo se i spremati. Čak i pre početka serije, znao sam da će biti zanimljiva. U prve dve utakmice su nas pobedili, nismo igrali svoju igru, ali sada smo se vratili i imamo šansu - kaže Jokić.